Şüphesiz bu yıl en büyük hayal kırıklığı yaşayan isim Rus temsilci Sergey olmuştu. Halk olmasında birinci olmasına rağmen Jamala’yı geçemeyen Sergey’in yüz ifadesi Eurovision tarihinin unutulmayacak anlarından biriydi.

 

Fakat Sergey bu yarışma için elinden gelenin en iyisini yaptı. Gerek televizyon şovları için gerekse halk konserleri için şarkısına özel sahne performansları hazırladı, hatta bu ağır tempoyu kaldıramayan bünyesi onun sahnede bayılmasına bile neden olmuştu.

 

Sergey-Lazarev-2-605x339
Rus sanatçı şarkısının ilk tanıtımını hazırladığı müzik klibiyle birlikte yapmıştı. Bu video klip aslında bize sahne şovu hakkında birçok tüyo fısıldıyordu. Teknoloji sonuna kadar kullanılmış ve birçok insanın dikkatini çekmeyi başarmıştı.

 

Peki şarkısının klip çekimleri nasıl gerçekleşti. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda bazı gerçekleri gözler önüne seriyor. İki gün süren çekimler bittiğinde yönetmen çok yorulduklarını söylüyor fakat çıkardıkları işten memnun oldukları hareketlerinden okunuyordu. İşte çekimlerden bazı görüntüler :