Nevena Bozovic de konuk oluyor. Nevena Bozovic’in yanı sıra Flamingosi grubu da Eurovision’a yabancı değil. Beovizija 2006‘ya (Sırbistan Karadağ’ın ulusal finaliydi.) “Ludi Letnji Ples” adlı şarkı ile katılan ikili

, yarışmayı ikinci sırada tamamlamış ve Eurovision biletini cebine koyamamışlardı. Sırbistan Karadağ’ın geri kalan hikayesini biliyorsunuz. Diğer taraftan, şarkının adı İngilizce olmasına rağmen sözleri Sırpça.

Klip Sırbistan’ın Novi Sad (Vojvodina Eyaleti’nin en büyük şehri) şehrinde çekilmiş. Videonun başlarında, gökyüzünde kocaman bir top şehrin üzerinde yavaşça beliriyor. Ve bu topu gören şehir sakinlerini, “BIG” adındaki bir alışveriş merkezine kaçarlarken görüyoruz. Klibin geri kalanı ise alışveriş merkezinin içinde geçiyor. İnsanları eğlenirken, alışveriş yaparlarken ve dans ederlerken görmek mümkün.

Klip bir alışveriş merkezinde geçtiğinden dolayı, bir sürü dünyaca meşhur marka görmekteyiz. Görünüşe göre bütün klip, ürün yerleştirme ve reklamlardan bolca para kazanmaktan ibaret.

Flamingosi feat. Nevena Bozovic – “Big”

Flamingosi – Ludi Letnji Ples (Beovizija 2006)

http://www.youtube.com/watch?v=DCzGbUfHtJ4