(null)

Yarın finali gerçekleşecek olan Sırbistan ulusal finalinin lansmanı bugün gerçekleştirildi.

Aday olan üç yarışmacı kendileri hakkında bilgiler verdikten sonra bazı popüler şarkılar seslendirdiler.

Danica Krstić ilk önce Helena Paparizou’nun Yunanistan’a birincilik getiren şarkısı “My Number One”ı seslendirdi. Daha sonra 2008 Sırbistan temsilcisi Jelena Tomašević’in “Jutro” (Sabah) adlı parçasını seslendirdi.

Aleksa Jelić ise ilk 2012 Sırbistan temsilcisi Željko Joksimović’in “Nije Ljubav Stvar” şarkısını, daha sonra Alexander Rybak’in Norveç’e birincilik getiren “Fairytale” şarkısını seslendirdi.

En son sahne alan Bojana Stamenov ise ilk olarak Bisera Veletanlić’in “Baj, Baj” (Bye, Bye) şarkısını, ardından Meghan Trainor’ın “All About That Bass” adlı parçasını seslendirdi.

Yarın yarışacak olan şarkıların bestecisi Vladimir Graić Graja ise bizi çok büyük sürprizlerin beklediğini belirtti. Aynı zamanda şarkıların stüdyo kaydı yapılırken çekilen kolaj görüntüler de seyirciyle paylaşıldı. Böylece şarkılar birkaç saniye de olsa duyuldu.

Son olarak sahneye çıkış sırası belirlendi. Aleksa Jelić birinci, Danica Krstić ikinci, Bojana Stamenov ise üçüncü sırada çıkış yapacak. Gece Sladjana Milošević ve Dado Topić’in “Princeza” (Prenses) adlı parçayı seslendirmesiyle son buldu.

Yarın yapılacak olan finali buradan izleyebilirsiniz.