Srbija je večeras izabrala svog predstavnika za Evroviziju!

 

bojana-stamenov-foto-marina-lopicic-1415310041-587664

 

Večeras smo imali prilike da gledamo zaista fantastičan šou. Naši takmičari su se stvarno potrudili da nas što bolje zabave.

Aleksa Jelić je prvi nastupio i publici se predstavio sa pesmom “Vodi me.” Publika je sjajno reagovala na njegov nastup.
Danica Krstić se druga predstavila publici sa pesmom “U ime ljubavi,” a na kraju smo videli i nastup Bojane Stamenov sa pesmom “Ceo svet je moj.”. Glasanje je počelo odmah nakon nastupa, a mi smo imali priliku da čujemo izvodjače dva puta i podsetimo se pesama. U medjuvremenu, dok smo čekali da predstavnik bude izabran, mogli smo uživati u nastupima drugih izvodjača. Tako su “Moje 3” izvele pesmu “Molitva”, na malo drugačiji način, zatim smo imali prilike da vidimo nastup Andree Demirović sa pesmom “Odlazim,” a nakon toga je nastupila grupa Beauty Queens sa pesmom “Zavet.” U medjuvremenu je glasanje završeno i izabran je pobednik. Glasovima žirija i publike, odlučeno je da će nas ove godine na Evroviziji u Beču predstavljati Bojana Stamenov. Svim učesnicima večerašnjeg šoua čestitamo na sjajnom nastupu, a Bojani želimo puno sreće u Beču i nadamo se dobrim rezultatima! 

About the author

Cevat ASLAN

Eurovision ile 2003 yılında büyük coşkuya şahit olarak tanıştım. Eurovision adeta benim yaşam felsefem haline geldi. Eurovision hayalimi Ukrayna'da ekip adına görev alarak gerçekleştirdim.

Add Comment

Click here to post a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir