bojana-stamenov-foto-marina-lopicic-1415310041-587664

 

Večeras smo imali prilike da gledamo zaista fantastičan šou. Naši takmičari su se stvarno potrudili da nas što bolje zabave.

Aleksa Jelić je prvi nastupio i publici se predstavio sa pesmom “Vodi me.” Publika je sjajno reagovala na njegov nastup.
Danica Krstić se druga predstavila publici sa pesmom “U ime ljubavi,” a na kraju smo videli i nastup Bojane Stamenov sa pesmom “Ceo svet je moj.”. Glasanje je počelo odmah nakon nastupa, a mi smo imali priliku da čujemo izvodjače dva puta i podsetimo se pesama. U medjuvremenu, dok smo čekali da predstavnik bude izabran, mogli smo uživati u nastupima drugih izvodjača. Tako su “Moje 3” izvele pesmu “Molitva”, na malo drugačiji način, zatim smo imali prilike da vidimo nastup Andree Demirović sa pesmom “Odlazim,” a nakon toga je nastupila grupa Beauty Queens sa pesmom “Zavet.” U medjuvremenu je glasanje završeno i izabran je pobednik. Glasovima žirija i publike, odlučeno je da će nas ove godine na Evroviziji u Beču predstavljati Bojana Stamenov. Svim učesnicima večerašnjeg šoua čestitamo na sjajnom nastupu, a Bojani želimo puno sreće u Beču i nadamo se dobrim rezultatima!