Hakkında çok konuşuldu ve çok tartışıldı. Aradan tam 7 yıl geçmesine rağmen tartışılmaya konuşulmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere ülkemizi Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasında Hadise “Düm Tek Tek” şarkısıyla temsil ederek yarışmayı 4. sırada tamamlamıştı…

Hepimizin bildiği gibi o günlerde TRT ile Hadise’nin arası epey bozuk olduğu hatta bu nedenle TRT’nin bir daha asla kadın şarkıcı göndermediği konuşulmuştu. Temel olarak herkesin uzlaştığı şey bu gerginliğin Hadise’nin kıyafeti yüzünden olduğuydu. Ancak Posta Gazetesi’nin haberine göre işin gerçek yüzü daha farklı:

Hadise’nin aşk acısıyla sahne aldığı, şarkı söylerken moralinin bozuk olduğu ortaya çıktı. Hadise o dönem şarkının bestesi ve nakaratına imza atan Sinan Akçıl ile beraberdi. İkili finalden önce kavga edip ayrıldı. Sinan Akçıl, Hadise’ye “Moskova’ya gelmiyorum” diye rest çekti. Pop yıldızı final günü ağlama krizine girdi. “Sinan ilk uçakla gelmezse sahneye çıkmam” dedi. TRT yetkilileri bunun mümkün olmadığını söyledi, kıyamet koptu.