2012, 2013, 2014 ve son olarak bu yıl Kiev’deki 62. Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil eden Valentina Monetta Eurovision Şarkı Yarışması Finali’nden hemen sonra ekibimizin sorularını yanıtladı…

Bu yıl San Marino’yu Jimmie Wilson ile birlikte söylediği “Sprit of the Night” şarkısıyla temsil eden Valentina Monetta yarı final etabını geçemeyerek elenmişti. 2014 yılında “Maybe” ile yarıştığı Eurovision’un ardından Eurovision’a kapılarını kapattığını belirten Valentina’nın yarışmaya dönüşü çoğu kişiyi şaşırtmıştı.

Cumartesi günü gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması Finali’nin ardından ekibimizle karşılaşan Valentina sorularımızı yanıtladı. Kendisine “Tekrar Eurovision’a dönmeyi düşünüyor musunuz? Biz sizi “Vola” ile tanıdık. Onun gibi şarkılarla yeniden Eurovision sahnesinde görmeyi çok isteriz” dememizin ardından şunları söyledi:

Fanların ilgisinin farkındayım. Tekrar neden olmasın? Yeni bir prodüktör arayışı içindeyim. Uygun şarkı için uygun ismi arıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma şüpheniz olmasın. Gerçekten hepinizi memnun etmeyi istiyorum.