Geçtiğimiz Aralık ayı 2013 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkesi Ukrayna’yı temsil eden ve finali üçüncülükle bitiren güzel sanatçı Zlata Ognevich için oldukça önemli bir aydı. Başarılı sanatçı ülkesinde ilk uzun soluklu solo konserini verdi. 

8 Aralık’ta Ukrayna Sarayı’nı tıka basa dolduran hayranlarınla buluşan Zlata, My Story adını verdiği konserinin başından sonuna enerjisiyle hayranlarına inanılmaz bir müzik ziyafeti sundu. Sadece solo performansıyla değil, sevenleri için piyano yeteneğini sergiledi ve dans etti. Gece için hazırlanan özel sahne ve plartformla Zlata aynı zamanda göze de hitap etti.

Konserde Zlata’ya eşlik eden “Freedom-ballet” adlı dans grubu bu show için İtalya’dan geldi. Aynı zamanda konserde etnik dans grubu da sahne aldı. Tüm bu show koreograf Elena Kolyadenko tarafından hazırlandı. Toplam 21 şarkıyı seslendirdiği bu konser o kadar beğenildi ve ilgi gördü ki aynı konsept 28 Mart 2017 tarihinde tekrar aynı yerde Ukrayna Sarayı’nda sergilenecek. Sizler de gelecek etkinliği buradan takip edebilirsiniz.

1. Intro, Magic Story, Gravity
2. Пристрасть
3. Запали вогонь
4. Моя мелодія
5. Кружева
6. Adagio
7. Roman
8. Далеко
9. One day
10. Остров любви
11. Ангелы
12. At Last
13. Новорічне диско
14. Вода-Вогонь feat. гурт “Скрябін” & Женя TOLO4NYI
15. За лісами, горами
16. Музиченьки
17. За літом, за весною
18. Я піду в далекі гори (за участі Gypsy Lyre)
19. Ніна Матвієнко – Квітка-душа
20. Рідна мати моя
21. Кукушка