MERHABA!

Buradan sizlere ulaşacak olmak bana ve canım arkadaşlarıma ne kadar mutluluk veriyor anlatamam. Çoğunuz bizi bilir, çok uzun olmasa da fazlasıyla bağlı bir dostluğumuz vardır bizim. Ve sizlerle bu yazıyı buluşturmak için çok bekledik doğrusu.

Çoğumuz farklı sayfalarda yayın yapıyorduk, evet kısmen mutluyduk ama birlikte bir iş yapma fikri son zamanlarda bizi fazlasıyla heveslendirdi doğrusu. Çünkü o kadar dinamik ve eğlenceli bir ekibiz ki bunu kelimelerle anlatmaya gerek yok, zaten birkaç haftaya tam anlamıyla kafanızda şekillenmiş olacak.

Öncelikle canım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarsız bu yola adım atmazdım, onlar benim her şeyim. Hatta sosyal medyanın bana en büyük hediyesi onlar. İyi ki varlar.

Ayrıca da bize İngilizce çeviride yardımcı olacak ortaokul arkadaşım Hasan Berk’e de teklifimi düşünmeden kabul ettiği için teşekkür ederim.

Eurovision piyasasını karıştıranlara inat; yeni bir soluk, yeni bir çözüm, yeni bir KAÇIŞ YOLU olmaya geldik. Bu klişe haberciliğe dostluğumuzla nokta koymaya geldik!

Şimdiden keyifle takip etmenizi hem kendi adıma hem arkadaşlarım adına içtenlikle dilerim. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz…

Özge Deniz