Željko Ponovo na Evroviziji!

 

Srpski pevač i kompozitor Željko Joksimović ponovo ide na Evroviziju. Naime, naš poznati pevač će po šesti put osetiti “evrovizijsku atmosferu,” kada se u Beču pojavi kao autor pesme za Crnogorskog pevača Nenada Kneževića Kneza. Kaže da je njihov poziv da napiše pesmu, bio ponuda koju nije mogao odbiti.

“Tačno je da sam dobio od Crnogoraca poziv i to je veliki izazov za mene. To je ponuda koja se ne odbija”, izjavio je Joksimović za medije.

Željko je na Evroviziji bio nekoliko puta. Prvi put 2004, kada nas je predstavio sa pesmom “Lane moje” i doneo našoj zemlji drugo mesto. Pojavio se još dva puta kao autor pesama “Lejla,” za BiH, i “Oro” za našu pevačicu Jelenu Tomašević. Poslednji put nas je predstavljao sa pesmom “Nije Ljubav Stvar.”

Izvor: srbijadanas

About the author

Ahmet K.

Eurovision ile 2003 yılında tanıştım. O günden bugüne yılın 365 günü benim için büyük bir tutku oldu ve yarışmaya gidebilmek en büyük hayalim haline geldi. Tam 11 yıl sonra bu hayalimi gerçekleştirdim. 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 Eurovision Şarkı Yarışmalarında bulundum.

Add Comment

Click here to post a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir