Makedonya’nın ulusal kanalı MPT tarafından resmi olarak paylaşılan habere göre Makedonya’yı Ukrayna’da düzenlenecek olan 62. Eurovision Şarkı Yarışması’nda  Jana Burčeska’nın temsil edeceği geçtiğimiz Kasım ayında açıklanmıştı… 

Temsilcisini iç seçimle belirleyen Makedonya, kararını Mizar adlı müzik grubuyla yetenek yarışmasında ünlenen  Jana Burčeska tarafında kılmıştı. O günlerde “Makedonya modern ve ilgi çekici bir şarkı ile katılmak istiyor” diyen kanal bugün şarkının açıklanacağı tarihi verdi. Jana şarkısını 10 Mart’ta Türkiye saati ile 22.15’te görücüye çıktı. Şarkı ve klip aynı zamanda Makedonya’nın Delegasyon Başkanı olan Aleksandra Sugar Jovanovska’nın sunduğu “Stisni Play” programında paylaşıldı.

Şarkısı “Dance Alone”a buradan ulaşabilirsiniz.

Jana ise konuyla ilgili şunları söylemişti:

Şarkının tanıtılacağı anı düşündükçe kalbim çok hızlı atmaya başlıyor. Gerçekten tüm ekip en iyiye ulaşabilmek için canla başla çalıştık. Dinleyicilerin seveceğini umuyorum. Klip ve stüdyo kaydı sırasında arkada bulunan ekibe yürekten teşekkür ediyorum. Tabi Ulusal Televizyonumuza da. kamuoyundan gelecek dönüşleri merakla bekliyorum!