Merhaba JESC haftası boyunca sizlere duyurduğumuz yarışmamız sonuçlandı. Yarışmamıza geçen seferki katılım sayısına göre epey düşük sayıda katılım gerçekleşti ve böylelikle katılan isimlerin şansı artmış oldu.

Bu sene farklı bir oylama sistemi uygulanacağından sonuçları önceden kestirmek çok kolay olmayacaktı. Nitekim öyle oldu, dürüst olmak gerekirse tahminleriniz gerçeğe yakın olmadı. Ancak önemli kurallar arasında söylediğimiz gibi hepsini doğru tahmin etmek değil en iyi tahmini yapmaktı. Değerlendirmeler sonucu en iyi tahmini yapan kişi ilk beşte yer alan iki ülkenin doğru yerlerini tam bilerek Mustafa Eyupoğlu adlı takipçimiz oldu. Ancak kurallarımız arasında olan gönderinizi sayfanızda paylaşınız işlemini zamanında gerçekleşmediği için katılımını tamamlayamadı ve hak en iyi ikinci tahmini yapan Kerim Bıyık arkadaşımıza geçti. Değerlendirme tablomuza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

esc

Sarı renkli tahminler ilk beşte olduğu doğru tahmin edilen ülkeler, turuncu renkli tahminler sırası tam bilinen ülkeler.

Esaepenews JESc 2016 Results

Kazanan takipçimizden bizlere 25 Kasım 2016 tarihine kadar iletişim adreslerini yollamasını rica ediyoruz.